Τα αγριόχορτα έχουν κατακλύσει το άλσος ΜΗΤΕΡΑ από την πλευρά της οδού Περικλέους – Φούσκες από φωτιστικά κολωνάκια έτοιμες να πέσουν…

Γράφαμε εχθές για τις εργασίες που πρέπει να  γίνουν στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ στην πλευρά του σχολικού συγκροτήματος και αναγνώστες μας, επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας και μας ζήτησαν να επισκεφτούμε και την άλλη πλευρά του, προς την οδό Περικλέους.

Επισκεφτήκαμε λοιπόν και εκείνη την πλευρά και είδαμε πως τα αγριόχορτα έχουν σε ορισμένα σημεία ξεπεράσει το ένα μέτρο και πλέον μετά τη χειμερία νάρκη δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κυκλοφορεί αναμεσά τους.

Ορισμένα φωτιστικά χρειάζονται αλλαγή της φούσκας τους που αρχίζουν να λιώνουν με την επαφή τους με τις λάμπες και κάποια στιγμή θα πέσουν στο κεφάλι κανενός περαστικού.

Η παιδική χαρά ανοικτή – κλειστή αλλά χωρίς κάποια απαγορευτική πινακίδα, σε χρήση από τα παιδιά και εκτός της καθαριότητας που γενικά υπάρχει στον χώρο χρειάζεται ορισμένες παρεμβάσεις του δήμου, όπως το πεζοδρόμιο επί της Περικλέους το οποίο σε ορισμένα έχει κομματιαστεί και τσιμεντένιοι όγκοι είναι πεταμένοι σε αυτό..