Δεν γίνεται διανομή αλληλογραφίας στις οδούς Ψηλορείτη και Διγενή Ακρίτα, λόγω σκύλων!!!

Στην “σούπερ” εξυπηρέτηση που έχουμε από τα ΕΛΤΑ στην πόλη μας, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα γεγονός που έχει αγανακτήσει τους κατοίκους των οδών Ψηλορείτη και Διγενή Ακρίτα, όπως και της οδού Δημοπούλου.

Τα ΕΛΤΑ με επιστολή τους, ενημερώνουν τους εκεί κατοίκους πως δεν θα γίνεται η διανομή της αλληλογραφίας τους, επειδή υπάρχουν σκυλιά που περιφέρονται στους δρόμους αυτούς και εκείνοι θα πρέπει να πηγαίνουν στο Αιγάλεω να την παραλαμβάνουν.

Αναγνώστρια της εφημερίδας μας, μας έστειλε το αντίγραφο της επιστολής που έλαβε και δημοσιεύουμε, συνοδευόμενη από το παρακάτω σημείωμα:

“Η επιστολή που λάβαμε σήμερα από τα ΕΛΤΑ…

Να σημειωθεί ότι τα σκυλιά που αναφέρει είναι 2 και βρίσκονται τουλάχιστον 10 χρόνια εδώ και δεν ενοχλούν εκτός και αν περάσουν μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα ή κάποιος που τα απειλήσει με ξύλο.

Τα παιδιά που κάνουν ντελίβερι, τους κούριερ, τα παιδιά που μοιράζουν φυλλάδια δεν ενοχλούνται από τα σκυλιά …

Αλλά ενοχλείται ο ταχυδρόμος…

Είναι ντροπή αυτό…”

Άλλη συμπολίτισσά μας, μας ενημέρωσε πως προσφέρθηκε να συνοδεύει την διανομέα προκειμένου να πειστεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος από τα σκυλιά.

Πάντως είναι απορίας άξιον, το πως τα ΕΛΤΑ παρέδωσαν τόσες επιστολές στους κατοίκους, (περισσότερες από είκοσι), στις οποίες  αναφέρονται  οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι διανομής της αλληλογραφίας σε αυτούς…

Το θέμα είναι πως τα σκυλιά αυτά, παρ΄ ότι έχουν σπιτάκια και τα φροντίζουν οι πέριξ κάτοικοι, χαρακτηρίζονται σαν αδέσποτα και εκεί πλέον έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες και ευθύνες του δήμου να λύσει το θέμα και οι κάτοικοι να μην αναγκάζονται να τρέχουν στο Αιγάλεω.

Άραγε όσοι έχουν κάποια επιστολή, πως θα ενημερώνονται για να πάνε στο Αιγάλεω;

Θα πηγαίνουν καθημερινά στην οδό Θηβών κι αν τύχει να έχουν γράμμα θα το παραλαμβάνουν;;;

Πάντως η εφημερίδα μας, σαν λύση εάν δεν υπάρξει άλλη και με δεδομένο την δύσκολη πρόταση των ΕΛΤΑ, οι συμπολίτες μας να πηγαίνουν στο Αιγάλεω για την αλληλογραφία τους, να τοποθετηθούν όπως στην επαρχία θυρίδες, όπου εκεί θα πηγαίνουν οι κάτοικοι να παραλαμβάνουν την αλληλογραφία τους, σε κάποιο κοντινό των κατοικιών τους σημείο.