Βραβείο Εξωστρέφειας από τη WWF στο Β Δημοτικό Σχολείο

Στη βιβλιοθήκη μας μαζί με τους μαθητές της Έκτης παρακολουθήσαμε την ειδική εκδήλωση της WWF για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στο πλαίσιο του πιλοτικού Περιβαλλοντικού Προγράμματος, ” Οι Μαθητές σε Δράση για το Κλίμα”.

Αρχικώς, να πούμε ότι κυριολεκτικά Όλα τα Σχολεία κι Όλοι οι Μαθητές με τις δράσεις που σχεδίασαν και υλοποίησαν και στιγμιότυπα τους μοιραστήκαμε μόλις είναι πραγματικά Πρωταθλητές για ευνόητους λόγους!

Στο Σχολείο μας απονεμήθηκε το Βραβείο Εξωστρέφειας για την Ανοιχτοσύνη του, τις Συνεργασίες του με Φορείς και τη Συμμετοχή της Πόλης σε ό,τι έχει συμβεί, ενώ από όλες κι όλους ακούστηκαν συγκινητικά σχόλια για τη δουλειά την Παιδιών.

Θερμά συγχαρητήρια στα Παιδιά του 39ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου για το βραβείο της 1ης θέσης και τη δημιουργική και εμπνευσμένη τους πρόταση για τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Eleni Niarchou και τις Επιστήμονες της WWF για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές μας να αναλάβουν δράση για να αλλάξουν το μικρό Σύμπαν μας σε μικρό (… μα μέγα στην ουσία) κλίμακα!

Περήφανοι για τους Μαθητές μας και το Σχολείο της Καρδιάς μας!

Συνεχίζουμε!

Ευθύμιος Χατζηευσταθίου