Ανταπάντηση Μπαράκου, στην απάντηση Σωτηρόπουλου, για τα μέτρα ασφάλειας των εργαζομένων…

Άνοιξε για τα καλά η σειρά των ανοικτών επιστολών μεταξύ των κ. κ. Σταύρου Μπαράκου και  αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου, σχετικά με το θέμα των μέτρων προστασίας των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα είχαμε την πρώτη επιστολή του κ. Μπαράκου συνοδευόμενη με φωτογραφία εργαζομένων σε “αντίξοες” συνθήκες για να υπάρξει απάντηση του αντιδήμαρχου κ. Σωτηρόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα προβεί σε εξέταση του θέματος και πως θα ζητήσει ευθύνες, γιαυτό που συνέβη εν αγνοία του.

Ο κ. Σταύρος Μπαράκος λοιπόν επανέρχεται με νέα επιστολή του, ιδιαίτερα καυστική αυτή τη φορά, “κατηγορώντας” τον αντιδήμαρχο για θέματα μη τήρησης των αναγκαίων και υποχρεωτικών μέτρων ασφάλειας των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, ακόμα και με παρουσία του ίδιου του κ. Σωτηρόπουλου.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε την καινούργια ανοικτή επιστολή του κ. Σταύρου Μπαράκου προς τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο:

Σ. “Π”: Η εφημερίδα μας αφαίρεσε από την επιστολή του κ. Μπαράκου, έναν χαρακτηρισμό προς το πρόσωπο του κ. Σωτηρόπουλου, διότι παρ΄ ότι δεν ταυτίζεται με τα υπογεγραμμένα κείμενα που λαμβάνει προς δημοσίευση και πιθανόν να διαφωνεί, αλλά δημοσιεύει προς χάριν της ελευθεροτυπίας και μόνον, δεν συμφωνεί με χαρακτηρισμούς μειωτικούς προς άλλους ή παρεξηγήσιμους.