Εκατοντάδες συμπολίτες μας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πόλη μας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την Εθνική έπαρση γιορτάστηκε στην πόλη μας η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, το Σάββατο 25 Μαρτίου το πρωί.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, (Θεόδωρου Κολοκοτρώνη πλέον), για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τμημάτων του Δήμου, Φορέων και Σχολείων της πόλης μας.

Προηγήθηκε η λειτουργία εντός του Ι. Ν. της Παναγίας Ελεούσας και η επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία, στο χώρο του Ηρώου της πόλης μας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο ίδιος ο δήμαρχος, σε αντίθεση με τις περισσότερες φορές, που αυτό γίνεται από κάποιον εκπρόσωπο φορέα ή εκπαιδευτικό.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφανιών από το δήμαρχο κ. Μίχο και εκπροσώπους Φορέων της πόλης για να ακολουθήσει η παρέλαση, κάτω από έναν καταγάλανο ουρανό και με τα μεγάφωνα να παίζουν εμβατήρια.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος μετά την κατάθεση στεφανιού στο ηρώο, κατευθύνθηκε και κατέθεσε στεφάνι και στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του οποίου το όνομα πλέον είναι και το επίσημο της κεντρικής πλατείας της πόλης μας.