Ξεκίνησαν τα έργα πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους (ΛΙΘΟΣ)

Ξεκίνησαν εχθές Σάββατο 18 Μαρτίου, τα έργα διαμόρφωσης της οδού Αριστοτέλους (ΛΙΘΟΣ) σε πεζόδρομο ή ήπιας κυκλοφορίας δρόμο.

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα ο δήμος θα οριοθετήσει δώδεκα, το μέγιστο, θέσεις πάρκινγκ οχημάτων, για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών που κατοικούν μόνιμα και επί πολλά χρόνια, σε είκοσι διαμερίσματα σε αυτό το κομμάτι του δρόμου, συν των οχημάτων των επισκεπτών της πλατείας και του αναψυκτηρίου.

Η απόφαση του δήμου από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, τον περασμένο Οκτώβρη από τον δήμαρχο κ. Μίχο, έγινε μεν αποδεκτή όσον αφορά την αλλαγή από δρόμο σε πεζόδρομο, αλλά προκάλεσε αντιδράσεις από τους μόνιμους κατοίκους, αφού ο δήμος δεν δέχεται την κατασκευή θέσεων πάρκινγκ στην πλευρά της πλατείας, παρά μόνο στην πλευρά των κατοικιών.

Τουλάχιστον αυτή ήταν η τελευταία άποψη του, που έχει δημοσιοποιηθεί έως τώρα.

Πάντως εάν τελικά εφαρμοστεί η ανακοινωθείσα απόφαση χωρίς κάποια αλλαγή, για τον αριθμό θέσεων πάρκινγκ οχημάτων, προβλέπεται να επιβαρυνθεί υπέρμετρα με σταθμευμένα οχήματα, η Π. Π. Γερμανού, στην οποία δεν επιτρέπεται μεν το παρκάρισμα αλλά, συνεχώς και αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος από αυτά…