ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: Ένας νέος και πετυχημένος με σπουδαία καριέρα δημότης, εντάσσεται και ενισχύει την παράταξη “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”

.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: Ένας νέος και πετυχημένος με σπουδαία καριέρα δημότης εντάσσεται και ενισχύει την παράταξη Δυνατή Πόλη, με υποψήφιο δήμαρχο τον ΝΊΚΟ ΠΙΕΡΑΚΈΑ, για να γίνει η Αγία Βαρβάρα μας “ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ”
.
Αλεξάκης Βασίλης του Αθανασίου.
.
Είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Γεννήθηκα το 1984 και κατοικώ στην Αγία Βαρβάρα.
.
Αποφοίτησα από το 1ο λύκειο της πόλης και αφού τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο πολεμικό ναυτικό, ασχολήθηκα με το επάγγελμα του ναυτικού, όπου και σπούδασα στο isle of white της Αγγλίας και μετέπειτα στη σχολή εμπορικού ναυτικού του Ασπροπύργου.
.
Περήφανος πατέρας δύο παιδιών αποφάσισα να αγωνιστώ και να προσπαθήσω να δώσω ένα καλύτερο μέλλον τόσο στα δικά μου όσο και στα υπόλοιπα νέα παιδιά της πόλης μας.
.
Με τιμά η πρόταση του Μιχάλη Γιάγκα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
.
Για το λόγο αυτό εντάσσομαι και συμπορρεύομαι με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΉ ΠΌΛΗ» και το νέο υποψήφιο Δήμαρχο, το δημοτικό σύμβουλο, γιατρό, ΝΊΚΟ ΠΙΕΡΑΚΈΑ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη που αγαπάμε, ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, την Αγία Βαρβάρα μας, ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ.