Γιώργος Πέρρος: “Αυτό το έγκλημα δεν ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή”

Ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ έδωσε τον αγώνα στην απεργιακή συγκέντρωση μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στην συγκέντρωση σήμερα 16/03 στην Αθήνα.

Μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα τόνισε ότι “Συμπληρώνονται σήμερα 16 μέρες από το έγκλημα στα Τέμπη που 57 άνθρωποι, απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας, νέα παιδιά, φοιτητές, εργαζόμενοι δεν γύρισαν στις οικογένειές τους. Όλες αυτές τις μέρες η χώρα κατακλύζεται από οργή και καθημερινές κινητοποιήσεις, σε γειτονιές, σχολεία και σχολές. Είναι η οργή για ένα σύστημα που δολοφονεί. Για ένα σύστημα που δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε το πιο στοιχειώδες, την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Μιας ζωής που βρίσκεται κάτω από τη δαμόκλεια σπάθη του κέρδους. Τα μεγάλα παλλαϊκά συλλαλητήρια και κυρίως η μεγάλη απεργία στις 8 Μάρτη, και μάλιστα χωρίς τη ΓΣΕΕ που έβαλε εμπόδια στην πραγματοποίησή της, τράνταξε κάθε πόλη της χώρας από τον παλμό των εργαζομένων και της νεολαίας. Το σύνθημα “Αυτό το έγκλημα δεν ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή” ακούστηκε από δεκάδες χιλιάδες στόματα σε όλη τη χώρα! Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιχειρούν να βάλουν το έγκλημα στον πάγο, να αποτινάξουν από πάνω τους κάθε ευθύνη. Σήμερα η απεργία είναι πιο μεγάλη. Έχει βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας, έχει νεκρώσει η χώρα!” και κάλεσε σε συλλαλητήριο τη Δευτέρα στο Σύνταγμα, με αφορμή και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ιδιωτικοποιεί  παραπέρα το νερό και άλλους κρίσιμους περιβαλλοντικούς τομείς. Επίσης, από το βήμα της συγκέντρωσης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία σωματείων να καλέσουν την Τετάρτη σε σύσκεψη στο γήπεδο του Σπόρτινγκ.

«Για άλλη μια φορά δώσαμε το στίγμα μας, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», τόνισε έξω από τα γραφεία της Hellenic Train ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε τους μαζικους εργατικούς λαϊκούς αγώνες», υπογράμμισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους.

«Δεν μπορεί όταν γίνεται σεισμός να βρισκόμαστε κάτω από τα συντρίμμια, όταν βρέχει να πλημμυρίζουμε, όταν ξεσπουν πυρκαγιές να καιγόμαστε», υπογράμμισε ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς.

Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ