Α’ ΕΠΣΑ: Η ΑΠΕ κοντά στο θαύμα – Ολα τα σενάρια για άνοδο και υποβιβασμό των ομάδων…

Ισόβαθμοι στην κορυφή του Β Ομίλου της Α ΕΠΣΑ, βρίσκονται Χαλάνδρι και Αγία Ελεούσα έχοντας από 41 βαθμούς, με τα Σούρμενα να είναι στους  38. Η Αγία Ελεούσα έχει το σοβαρό ντεζαβαντάζ του ότι δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της. Ομως το πρόγραμμα τα κάνει όλα ρευστά…

Την ερχόμενη αγωνιστική η Αγία Ελεούσα έχει ρεπό, το Χαλάνδρι παίζει εκτός έδρας με τον Αγιαξ Ταύρου και τα Σούρμενα θα αντιμετωπίσουν την Ανθούπολη. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν μεταξύ τους Χαλάνδρι- Σούρμενα, ενώ η Αγία Ελεούσα θα παίξει εκτός με την Ανθούπολη.

Στις ισοβαθμίες η Αγία Ελεούσα υπερέχει του Χαλανδρίου, αλλά υστερεί με τα Σούρμενα. Τα Σούρμενα υπερέχουν της Αγίας Ελεούσας, ενώ θα υπερέχουν και του Χαλανδρίου αν νικήσουν την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση ισοπαλίας τότε οι δύο ομάδες θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, τότε σίγουρα είναι εκτός το Χαλάνδρι. Σε αυτή την περίπτωση, αν η ισοβαθμία έρθει με νίκη των Σουρμένων την τελευταία αγωνιστική, τότε θα πάμε σε μπαράζ μεταξύ Σουρμένων και Αγίας Ελεούσας, ενώ αν αυτό γίνει με ισοπαλία στο Χαλάνδρι- Σούρμενα, τότε η Αγία Ελεούσα θα πάρει τον τίτλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ………………41
  2. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ………………………………41
  3. ΣΟΥΡΜΕΝΑ …………………………….38

Την επόμενη εβδομάδα και μετά τα ματς της 21ης αγωνιστικής, θα σας παρουσιάσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα σενάρια που θα υπάρχουν, γνωρίζοντας πλέον τα αποτελέσματα στα ματς Αγιαξ Ταύρου- Χαλάνδρι και Σούρμενα Ανθούπολη.

Στο κομμάτι του υποβιβασμού τα πράγματα είναι πιο απλά. Η Αμιλλα έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ την άλλη θέση προσπαθούν αποφύγουν Ατταλος (10 β,) και Ανθούπολη (12 β.).

Ο Ατταλος βέβαια έχει να κάνει και το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική, αλλά το πρόγραμμα του δίνει πολλές ελπίδες με δεδομένο ότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Ανθούπολη. Θα πρέπει βέβαια απαραίτητα να νικήσει τον Αγιο Θωμά την ερχόμενη αγωνιστική, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση υποβιβάζεται. Αν τα καταφέρει, θα περιμένει η Ανθούπολη να μην πάρει πάνω από ένα βαθμό στα ματς με Σούρμενα (εκτός) και Αγία Ελεούσα (εντός).

Σε κάθε περίπτωση, η ερχόμενη 21 η αγωνιστική θα κρίνει πάρα πολλά…

πηγή: stoplekto.gr – Θανάσης Ζαχάκης