Κάθε μέρα και καλύτερη η παράσταση “ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ” στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

Περισσότερα από 1600 άτομα έχουν παρακολουθήσει τις τέσσερεις παραστάσεις του θεατρικού έργου “ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ” από τη θεατρική Ομάδα του Δήμου και σε σκηνοθεσία Μαρούσας Στρογγυόγλου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ, τις τελευταίες ημέρες.

Η πρεμιέρα έγινε το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου και συνεχίστηκαν οι παραστάσεις την Κυριακή 12 Μαρτίου, την Τρίτη 14 και εχθές Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Τις τελευταίες δύο ημέρες οι παραστάσεις δίνονται για τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας.

Την Τρίτη την παράσταση παρακολούθησαν οι μαθητές των 1ου και 2ου Λυκείων της πόλης μας, ενώ εχθές οι μαθητές των 1ου και 2ου Γυμνάσιων.

Τόσο οι μεγαλύτεροι θεατές όσο και οι νεότερης ηλικίας διασκέδασαν με τους διαλόγους και εντυπωσιάστηκαν από τις ερμηνείες των ηθοποιών της Ομάδας.

Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, οι αποδόσεις των ηθοποιών εκτοξεύονται στα ύψη, επειδή πλέον δεν υπάρχει το φυσιολογικό τρακ των πρώτων παραστάσεων και η Μαρούσα Στρογγυόγλου είναι ιδιαίτερα ευτυχής από το αποτέλεσμα.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο στις 20:οο η ώρα και την Κυριακή στις 18:30.

Την επόμενη Τρίτη θα δοθεί παράσταση για τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου.

Την επομένη θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις σε αυτήν τη φάση, για τους μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του δήμου, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ!!!