Ι.Ν Προφήτου Ηλιού Αγ. Βαρβάρας για την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία

.
Με την Χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η πρώτη για το 2023 εθελοντική αιμοδοσία της ενορίας μας σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ.
.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου, 83 αδελφοί μας προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού μας Ναού ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
.
.
Ιδιαίτερα μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολλών νέων αλλά και μελών των εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης μας, την ένωσης Κρητών, Ποντίων και Ηπειρωτών γεγονός που συγκινημένος σχολίασε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Νικαίας και Αγίας Βαρβάρας κ. Αλέξιος, ο οποίος επισκέφτηκε και ευλόγησε την προσπάθεια μας η οποία τελεί κάτω από την πατρική του αγάπη και ευλογία.
.
Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ, αλλά και στην κυρία Βασιλική Παπαζαφειροπούλου, Νεκτάριο Τσιανέλη και σε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας μας.
.
Προσευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός δια πρεσβειών των Αγίων Προφήτου Ηλιού και Αγίου Εφραίμ να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλους όσους συμμετείχαν στην δράση αυτή.
.
Ι.Ν Προφήτου Ηλιού Αγ. Βαρβάρας