Εμφανίστηκε συνεργείο για την ολοκλήρωση των στεγάστρων, αλλά…

 

Γράφαμε προχθές πως το συνεργείο που συνεργάζεται με τον ΟΑΣΑ, παραδίδει περίπου ένα στέγαστρο για τις στάσεις των λεωφορείων το μήνα στην πόλη μας, αφού από πριν τα Χριστούγεννα έχουν παραδοθεί μόλις τρία από τα δεκαπέντε περίπου που προβλέπονται να τοποθετηθούν και αυτά όχι πλήρως λειτουργικά.

Σε ορισμένα λείπουν τα παγκάκια και από άλλα διάφορα άλλα συνοδευτικά.

Πάντως εχθές, εικοσιτέσσερις ώρες από το δημοσίευμά μας, εμφανίστηκε συνεργείο και εκτέλεσε εργασίες στο υπό κατασκευήν στέγαστρο στην Στέφανου Σαράφη και Καβάλας και σε εκείνο στην Ελ. Βενιζέλου που πρόσφατα κάποιοι  έσπασαν την “πλάτη” του…

Καταστηματάρχες, όπως μας είπαν, ζήτησαν από το συνεργείο που πήγε να επισκευάσει το στέγαστρο και να προχωρήσει και στην ολοκλήρωση του, να αφαιρέσει και τα άλλα δύο φύλλα από την πλάτη που δεν είχαν υποστεί καμιά ζημιά και να τα αντικαταστήσει με διάφανα, για να μην κρύβει την ορατότητα των καταστημάτων και αυτά από διερχόμενους καταναλωτές, το θέμα αυτό ήταν γνωστό επί ημέρες.

Σαν παράδειγμα μας είπαν πως μπορεί να τοποθετηθεί διάφανο πλέξι γκλας σαν αυτό στις μπασκέτες που είναι άθραυστο και καταδίκασαν τους βανδαλισμούς που γίνονται στη δημόσια περιουσία.

Πάντως το αίτημά τους  δεν είναι αβάσιμο.

Το συνεργείο όντως αφαίρεσε τα πολυκαρμπονικά φύλλα, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους πως δεν υπάρχει διάφανο τέτοιο υλικό (πολυκαρμπονικό).