Κυριακή 12 Μαρτίου, μία μέρα γεμάτη δράσεις από την Ένωση Κρητών της πόλης μας

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”, την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, θα προσπαθήσει με τα μέλη και τους φίλους της, να στηρίξει, να τιμήσει και να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην ελπίδα:

🙏 Στηρίζουμε και παρακαλούμε κι όλο τον κόσμο που έχει την μπόρεση να προσέλθει στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνεται στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία σε συνεργασία με το Αττικό Νοσοκομείο από τις 10.00 π.μ. ως τη 1.00 μ.μ.


🙏Συμμετέχουμε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την επέτειο του θανάτου του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, στον ανδριάντα του στο Πάρκο Ελευθερίας επί της Β. Σοφίας (στάση ΜΕΤΡΟ Μέγαρο Μουσικής), που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, η Παγκρήτιος Ένωση και το Ίδρυμα “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” στις 11.30 π.μ.

🙏 Υποδεχόμαστε την εξαίρετη συγγραφέα μας Λίτσα Καποπούλου για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο “Φώτης και Δομνίκη” των εκδόσεων Ελκυστής, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Βουρλιωτών Μικράς Ασίας κ. Φώτιο Καραλή, τον Δικ. Λειτουργό-Λογοτέχνη-Συνθέτη και Κριτικό κ. Βασίλη Παπακώστα, σε συντονισμό του Λογοτέχνη και Δημοσιογράφου κ. Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Δύσκολες οι ημέρες που διανύουμε, βαριά η ψυχή μας, μα οφείλουμε σε όλους όσοι έφυγαν και κυρίως τα παιδιά, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο κόσμο…
.
Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”