2η Διανομή τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2Η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ότι η δεύτερη διανομή τροφίμων των  Κεντρικών Προμηθειών θα γίνει :

Τρίτη 19 Απριλίου 2016, 10 πμ – 3 μμ

ΩΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ

Η διανομή θα γίνει από τις 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι. Παρακαλούμε  να  τηρήστε αυστηρά την  ημέρα και ώρα παραλαβής γιατί  θα διανεμηθούν και νωπά προϊόντα που δεν αποθηκεύονται.

ΣΗΜΕΙΑ  ΔΙΑΝΟΜΗΣ


Για να εξυπηρετηθεί ο μεγ άλος αριθμός των ωφελούμενων, ο δήμος έχει οργανώσει τη διανομή των τροφίμων σε τρία σημεία, στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου (1ο ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, 3ο ΚΑΠΗ) ανάλογα με τη διεύθυνση κατοικίας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για την παραλαβή πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Αν παραλάβει τα τρόφιμα άλλο πρόσωπο από τον αιτούντα ή τους ωφελούμενους της οικογένειάς του, πρέπει να φέρει εξουσιοδότηση.

 

Προσοχή: Κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει ΜΟΝΟ από το σημείο διανομής που έχει καθοριστεί σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει  στην αρχική του αίτηση. Παρακαλούμε δείτε στο χάρτη το σημείο από ποιο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ  θα παραλαμβάνετε τα τρόφιμα ή καλέστε στα τηλέφωνα για να ενημερωθείτε. Οι ωφελούμενοι που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους κινητό τηλέφωνο θα ενημερωθούν από το Δήμο και με sms.

 

1ο  ΚΑΠΗ, Καλαντζάκου 7 

210.5690075
ΚΕΦΑ, Ηρακλείου 20, πλατεία Μακρυγιάννη, κάτω Αγία Βαρβάρα 

210.5691161
3ο ΚΑΠΗ: Αθανασίου Διάκου 97, άνω Αγία Βαρβάρα 210.5696511