Η αστυνόμευση στην πόλη μας σε καθημερινή, πάγια βάση είναι επιβεβλημένη

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας άρθρα σχετικά με την εμφάνιση της αστυνομίας στους δρόμους της πόλης μας και τους ελέγχους που τα στελέχη της πραγματοποιούν.

Μάλιστα υπερτονίζεται αυτή η παρουσία αναδεικνύοντας από τους αρθρογράφους, που οι ίδιοι αποσιωπούσαν τους τελευταίους μήνες την έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας, πως όντως υπάρχει πρόβλημα με την αυξανόμενη παραβατικότητα σχεδόν σε κάθε σημείο της πόλης μας και πως η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ είναι επιβεβλημένη και αναγκαία στο δήμο μας και το αποδεικνύει τις τελευταίες ημέρες.

Εάν ήταν συνεχής η παρουσία της αστυνομίας στην Αγία Βαρβάρα, δεν θα υπήρχε έξαρση της εγκληματικότητας, δεν θα χρειάζονταν δυναμικές παρεμβάσεις της στα όρια της, μετά από ακραίες συμπεριφορές και πράξεις και δεν θα είχαν αποθρασυνθεί τα κάθε είδους παραβατικά στοιχεία που από το μικρό προχωράνε στο μεγάλο, από την απουσία της.

Ας “κρατήσουν οι χοροί” λοιπόν, γιατί σε λίγο χρονικό διάστημα οι δυνάμεις της Αστυνομίας πάλι θα “εξαφανιστούν” από τους δρόμους της πόλης μας, για να επανεμφανιστούν ξανά μετά από καινούργια συμβάντα, όπως δολοφονίες εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι στους δρόμους, ξυλοδαρμοί, ριπές από πολεμικά όπλα κατά ακινήτων κατοικιών, καταστημάτων και οχημάτων, επιθέσεις τσαντάκιδων, καταστροφή δημόσιας περιουσίας κλπ. κλπ.

Η αστυνόμευση στην πόλη μας σε καθημερινή, πάγια βάση είναι επιβεβλημένη, όχι μόνο ως κατασταλτικός μηχανισμός, αλλά κυρίως σαν προστατευτικός παράγοντας των πολιτών της και της αποτροπής νέων παραβατικών και εγκληματικών πράξεων.

Μόνο έτσι πιστεύουμε, θα αισθανθεί ο κάτοικος του δήμου μας ασφαλής και θα κινείται άφοβα στους δρόμους της πόλης, αλλά και μέσα στα σπίτια του, ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.