Καλή εμφάνιση η ΑΠΕ και νίκη 3 – 1 επί της ΘΥΕΛΛΑΣ Αγίου Δημητρίου

Μετά από καλή εμφάνιση η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου την ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Δημητρίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, παραμένοντας μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΑ, με σκορ 3 – 1.

Το σκορ άνοιξε ο Γκέσκος στο 24, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Γκουτίδης στο 54 και ο Καραδήμας στο 58 να πετύχει το τρίτο γκολ της ΑΠΕ.

Η ΘΥΕΛΛΑ μείωσε το σκορ στο 80 λεπτό.

Οι βασικοί ανταγωνιστές της ΑΠΕ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ και το ΧΑΛΑΝΔΡΙ επίσης κέρδισαν, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει η βαθμολογία.

Σημειώνουμε πάντως πως το ΧΑΛΑΝΔΡΙ έχει ήδη πραγματοποιήσει το ρεπό του, πράγμα που του δίνει κάποιο αβαντάζ σε σχέση με τους δύο πρώτους που προηγούνται.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κατσικογιάννης, Γεωργόπουλος (62΄ Κοπανάς), Λαδένογλου (62΄ Πατσατζόγλου), Καραδήμας (74΄ Τουφεξίδης), Γκουτίδης (73΄ Μαθιούδης), Κέσκος (73΄ Μπάκας Π.)

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΣΟΥΡΜΕΝΑ …………………………….38
  2. ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ………………37
  3. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ………………………………35

Το Δ.Σ.  της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση, στον Ειδ. Γραμματέα της ΕΠΣΑ και μέλος του συλλόγου, κ. Γιάννη Ρούσσο.