Η Μαριάννα Τουμαζάτου υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Δυτικό Τομέα Αθήνας

Ετοιμα σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 95% είναι τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών που θα λάβουν χώρα σε δύο ή τρεις μήνες από σήμερα. Προχθές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καστοριά όπου περιόδευσε έστειλε για μία ακόμα φορά μήνυμα αυτοδυναμίας ενόψει των εκλογών, εστιάζοντας για μία ακόμα φορά στην κρισιμότητα της πρώτης κάλπης. «Η πρώτη κάλπη θα είναι η κρίσιμη κάλπη. Αυτή θα στείλει τελικά το μήνυμα ποιος πρέπει να κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία. Και καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη», είπε.

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. είναι σχεδόν έτοιμα.

Στον Δυτικό Τομέα που ανήκει η πόλη μας, μεταξύ άλλων υποψήφια θα είναι και η π. Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Δυτικός Τομέας

Στον Δυτικό Τομέα πλην των εν ενεργεία βουλευτών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Λοβέρδου έχει ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της υφ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρίας Συρεγγέλα.

Από εκεί και πέρα υποψήφιοι θα είναι ακόμα ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, αρχιτέκτων και πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, ο Μπάμπης Καραθάνος, φαρμακοποιός που ήταν ξανά υποψήφιος το 2019 και είναι πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και η Σαγιάκου Ουρανία, δικηγόρος.

Για πρώτη φορά υποψήφιοι θα είναι επτά πρόσωπα από τα 15 συνολικά που θα έχει το ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για τον Μπάμπη Καούκη, εφοριακό και γενικό γραμματέα ΔΑΚΕ Εφοριακών και παλαιότερα υποψήφιο δήμαρχο στο Ιλιον, τον Τάσο Καλλιάφα, τελωνειακό και δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου, τον Χαράλαμπο Αποσκίτη, διευθυντή Ξενοδοχειακών Μονάδων και παλαιότερα υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία. Υποψήφια θα είναι ακόμα η Ρομά Ισμήνη Λαζαροπούλου, γραμματέας Πανελλήνιου Μορφωτικού Συλλόγου Ελλήνων Αθιγγάνων, η Τουμαζάτου Μαριάννα, οικονομολόγος και αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, 30 ετών, η Ρούλα Κουσκουρή, δημοσιογράφος και η Ειρήνη Μακρίδου-Καραπιδάκη, δικηγόρος.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ