Περιοδεία υπ. βουλευτών του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο της πόλης μας

.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Να επαναλειτουργήσει ως σύγχρονο νοσοκομείο για τις ανάγκες του λαού της Δ. Αττικής

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λοιμωδών «Αγία Βαρβάρα» πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μιχάλης Σελέκος και Γιώργος Σιδέρης. Οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με τους εργαζόμενους για την κατάσταση εγκατάλειψης που επικρατεί στο νοσοκομείο μετά το κλείσιμό του από την κυβέρνηση της ΝΔ και τη διατήρηση της υπολειτουργίας του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέδειξαν τη σταθερή θέση του ΚΚΕ στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου και των κατοίκων της περιοχής, για πλήρη επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής ως σύγχρονου νοσοκομείου που να καλύπτει τις ανάγκες του λαού της Δυτικής Αττικής.

Τονίστηκε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι αν θα δυναμώσουν τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση ή θα είναι δυνατός ο λαός και το κίνημά του με δυνατό ΚΚΕ. Όποιος κι αν είναι στην επόμενη κυβέρνηση, το Ταμείο Ανάκαμψης, οι δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ, η απελευθέρωση της Ενέργειας που έχει εκτινάξει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όλα αυτά είναι συμφωνημένα από όλους και θα αποτελέσουν το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό θέλουν σταθερές κυβερνήσεις, για να μπορούν πιο εύκολα να εφαρμόσουν αυτά και ακόμα περισσότερα. «Ισχυρό ΚΚΕ λοιπόν, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια», επισημάνθηκε.

Κ.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΚΕ