ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: “Συστρατεύομαι και εγώ στη προσπάθεια για μια ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ!!”

.
Μιχάλης Γιάγκας: Μια νέα και ΝΕΑΝΙΚΗ παρουσία προστέθηκε στις τάξεις της παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.
.
Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης ευαίσθητος πολίτης, συγκροτημένος νέος, με ανησυχίες, αγάπη και άποψη για το μέλλον της πόλης μας, μορφώθηκε και μπαίνει σε ηλικία μόλις 26 ετών στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει θέληση και γνώσεις να προσφέρει.
.
Ο συνδυασμός μας τον περιβάλλει με αγάπη και εμπιστοσύνη.
.
Καλώς ήρθες Νίκο, καλό αγώνα και καλή επιτυχία
.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: “Συστρατεύομαι και εγώ στη προσπάθεια για μια ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ!!”
.
Από μικρός ενδιαφερόμουν και ενημερωνόμουν για τα τεκταινόμενα της πόλης μας.
.
Με το βλέμμα στραμμένο στους νέους οι οποίοι πλέον κινδυνεύουν να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στη πόλη μας και τις αγωνίες μικρών και μεγάλων για τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στη πόλη μας, η οποία έγινε χειρότερη ξανά και για να μην γίνει χειρότερη παντοτινά, αποφάσισα να συμμετάσχω κι εγώ στον αγώνα για μια ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Γιάγκα.
.
Γεννήθηκα το 1996, μεγάλωσα και κατοικώ έως σήμερα στην κάτω Αγία Βαρβάρα.
.
Μεγαλωμένος από δύο γονείς Ποντιακής καταγωγής τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη και τη Μαρία Σακίδου , έχω 2 μικρότερα αδέλφια τον Γιώργο (Φοιτητή Ναυτιλιακών σπουδών ΕΚΠΑ) και τη Χριστίνα ( μαθήτρια στο 6ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας).
.
Παρακολούθησα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα σχολεία του Δήμου μας (4ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο). Mετέπειτα σπούδασα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής απ’ όπου πήρα το πτυχίο μου στην κατεύθυνση του ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ. Επίσης έχω παρακολουθήσει σεμινάριο και έχω πιστοποιηθεί ως Στέλεχος Eφοδιαστικής Aλυσίδας.
.
Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Διοικητικός Υπάλληλος (ΠΕ) σε γειτονικό δήμο.
.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας