Πυροβολισμοί στην πόλη μας: Άγνωστοι «γάζωσαν» ψητοπωλείο

Άγνωστοι πυροβόλησαν, τα ξημερώματα σήμερα στις 05:45 ΄, κατά ψητοπωλείου στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηπείρου, ξεσηκώνοντας την γειτονιά.

Η επίθεση έγινε  όταν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ κατά  του καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 66-68.

Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και άνδρες της υπηρεσίας έφθασαν επί τόπου, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν 20 κάλυκες.

Οι δράστες πυροβόλησαν και μετά εξαφανίστηκαν.

Η τζαμαρία του ψητοπωλείου έσπασε, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε διπλανό κατάστημα.

Κατά δήλωση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του ψητοπωλείου οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και κατά του σπιτιού της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρηση προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν  ότι η επίθεση σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Συνολικά 20 πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου έγιναν στόχος καταστήματα και συνολικά 12 πυροβολισμοί στο σπίτι της οδού Βόλου.

Οι αστυνομικοί του ΤΑ Αγίας Βαρβάρας και της υποδιεύθυνσης Aσφαλείας Aττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν το «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν οι δράστες και γι’ αυτό αναμένεται να πάρουν κατάθεση από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας προκειμένου να διαπιστώσουν αν τυχόν δεχόταν απειλές ή αν βρισκόταν σε κόντρα με κάποιο άτομο.