Περιοδεία στη Δημαρχία, υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών

Κ.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών

Κλιμάκιο της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και  Ελένη Καρανάσιου, δημοτική σύμβουλο με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Αγία Βαρβάρα, περιόδευσαν στους δημοτικούς υπαλλήλους του Δημαρχείου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου των ΟΤΑ.

Σε θετικό κλίμα στην περιοδεία, αναπτύχθηκαν τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα και η δύσκολη οικονομική κατάσταση, που μόνο οι θέσεις του ΚΚΕ δίνουν διέξοδο αλλά και η ανάγκη ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αντίστοιχα στην συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου των ΟΤΑ στην περιοχή, συζητήθηκε το γεγονός ότι οι ελαστικές μορφές εργασίας είναι περισσότερες από τις μόνιμες σχέσεις εργασίας, αλλά και τα εργατικά ατυχήματα λόγω απουσίας μέτρων προστασίας.

Το Κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους, στις επερχόμενες εκλογές να κάνουν το αποφασιστικό βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ, έτσι ώστε ενισχυμένο και από καλύτερες θέσεις να παλέψει προς όφελος των συμφερόντων των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή που εργαζόμενοι στην πόλη μας προβληματίζονται για την κατάσταση που βιώνουν στην ζωή και την δουλειά τους, που αγωνιούν για το πως θα τα βγάλουν πέρα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να εμφανίζονται στην πόλη μας με το σύνθημα “Δικαιοσύνη Παντού” και μάλιστα με την κ. Δούρου. Αναρωτιόμαστε για ποια δικαιοσύνη μιλούν, όταν επί των ημερών τους, λόγω ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού, είχαμε την φονική πλημμύρα στην Μάντρα  και την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι. Άλλωστε και σαν αντιπολίτευση έδειξαν το αίσθημα δικαιοσύνης που τους διακατέχει όταν ψήφιζαν πάνω από τα μισά άρθρα του αντεργατικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη, την ώρα που χιλιάδες λαού διαδήλωσε εναντίον του σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα είναι ανάγκη ο λαός της Αγίας Βαρβάρας  να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να “κάψει” τα αντιλαϊκά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Κ.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ