Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγ. Βαρβάρας

.
Τετάρτη 25/01/2023
.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 3ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας,
.
Η Εφορευτική Επιτροπή, που προέκυψε μετά την Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ένωσης Γονέων και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.
.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στον χώρο του σχολείου την ημέρα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρες 8:00 με 10:00 το πρωί – 18:00 με 20:00 το απόγευμα
.
Δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές έχουν και οι δύο γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου.
.
Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ώστε να ετοιμαστούν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια. Για την κατάθεση υποψηφιοτήτων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.
.
Η προσέλευση των γονέων στις εκλογές είναι απαραίτητη για να μπορεί ο Σύλλογος να έχει τη δύναμη να λειτουργήσει όπως οι καιροί απαιτούν.
.
Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή των μελών ανέρχεται στα 3 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών τους που φοιτούν στο σχολείο και πρέπει να τακτοποιηθεί μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.
.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγ. Βαρβάρας