Γαβρίλος Αλεξάκης: ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

.
Με ρωτούν πολλοί γείτονες την γνώμη μου για την κατάσταση στην πόλη μας πως την βλέπω και γιατί δεν έγινε σχεδόν τίποτα από όσα είχαν ανακοινωθεί προεκλογικά.
.
Το κακό είναι ότι έχουν ανησυχία για την όλη κατάσταση (όχι στο μέγεθος που υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές αλλά και πάλι σε μεγάλο βαθμό). Κάπου εδώ συμφωνώ κι εγώ ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που κάποιοι περιμέναμε στην πόλη ούτε στο ελάχιστο.
.
Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να αφήσω τους άλλους να αποφασίζουν για εμένα όταν έρθει η ώρα και θα στηρίξω δημόσια κάποιον υποψήφιο δήμαρχο και κάποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
.
Και αυτό προτείνω να κάνουν όλοι για το καλό της πόλης.
.
Όλοι πρέπει να πάνε αυτήν την φορά να ψηφίσουν και να μην υπάρχει αποχή.
.
63 υποψηφίους θα έχει το κάθε ψηφοδέλτιο από τα 4 που από ότι φαίνεται θα υπάρχουν στην πόλη μας.
..
Διαλέξτε ανθρώπους καθαρούς, ανθρώπους που δεν έχουν φθαρεί, ανθρώπους που δεν το έχουν κάνει επάγγελμα, ανθρώπους με μεράκι και αγάπη που θα βοηθήσουν αυτή την τόσο ταλαιπωρημένη πόλη.
.
Για το καλό όλων μας δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος στις εκλογές που έρχονται.
.
Και ας νικήσει στο τέλος όχι ο καλύτερος πολιτικός αλλά αυτός που αγαπάει περισσότερο την πόλη του και είναι διατεθειμένος να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να ορθοποδήσει την πόλη που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και αγαπάμε.
.
Γαβρίλος Αλεξάκης