Ολοκληρώθηκε και η περίφραξη του δεύτερου τεμαχίου της πρώην ενιαίας παιδικής χαράς

Συνεχίστηκαν και εχθές οι εργασίες περίφραξης και τεμαχισμού της παιδικής χαράς στο άλσος ΔΟΞΗΣ, σε δύο κομμάτια, με διαφαινόμενο έναν διάδρομο να τα ενώνει.

Προβλέπεται να κοπεί ένα μέρος  από την προσφάτως τοποθετηθείσα και φρεσκοβαμμένη περίφραξη, για να υπάρξει άνοιγμα προς το διάδρομο που θα ενώνει τα δύο μικρά πλέον κομμάτια, της έως τώρα ενιαίας παιδικής χαράς.

Με κόκκινο Χ είναι το κομμάτι που διαφαίνεται πως θα αφαιρεθεί, ενώ με κίτρινες γραμμές παρουσιάζεται η περίφραξη που πρότεινε εξ αρχής η εφημερίδα μας για ενιαία παιδική χαρά (αριστερά) και στη δεύτερη φωτογραφία (δεξιά) η περίφραξη που έχει τοποθετήσει ο δήμος.

               Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ                                       Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η άποψή μας ήταν από την αρχή η παιδική χαρά να παραμείνει ενιαία, με λιγότερο τσιμέντο και σιδερένια περίφραξη, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν με άνεση, χωρίς τα κάγκελα να τα “πνίγουν” και με το πλατάνι να κυριαρχεί στο κέντρο της και να προσφέρει ίσκιο και δροσιά στα παιδιά που παίζουν.

Βεβαίως δεν μετράει η δική μας άποψη, όσο εκείνη του δήμου που αποφάσισε τον τεμαχισμό της παιδικής χαράς στα δύο…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!