Το αμφιθέατρο του Α Λυκείου, κατάμεστο από συμπολίτες μας, σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων, για τον Καζαντζάκη

Σε μία προσεγμένη εκδήλωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου της πόλης μας, έγινε εχθές Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη “Ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ” από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Το αμφιθέατρο του Α Λυκείου, κατάμεστο από συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, γεγονός που αποδεικνύει την επιρροή του έργου του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα διαχρονικά.

Πολύς κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται πολύ πριν την έναρξη της εκδήλωσης στον χώρο, δίνοντας το μήνυμα του ενδιαφέροντος για το βιβλίο και το έργο συνολικά του Καζαντζάκη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοκλη Κοτσιφάκη, προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσει μια καλή εκδήλωση και το πέτυχε.

Στην ομιλία της καλωσόρισε τους παρευρεθέντες, ευχαριστώντας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα  του Συλλόγου και μίλησε για τον συγγραφέα και το έργο του.

Μαθητές του Λυκείου, διάβασαν αποσπάσματα από τα έργα του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα, καταχειροκροτούμενοι από τους δεκάδες συμπολίτες μας που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία τέτοια προσεγμένη εκδήλωση.

Βεβαίως από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ναυαρχίδα του Κρητικού στοιχείου της πόλης μας, Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ, η οποία με χορευτικό τμήμα της και κάτω από τους ήχους της Κρητικής μουσικής, ξεσήκωσε τον κόσμο…

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας οι Βουλευτές κ.κ. Χαρά Καφαντάρη και Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ο π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής στην περιφέρειά μας  Μιχάλης Καρχιμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ κ. Μιχάλης Γιάγκας με τη συνάδελφό του κ. Σταυρούλα Μπαντούνα και στελέχη  του.

Η δημοτική σύμβουλος κ. Τασσούλα Πετράκου. Επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος με στελέχη της παράταξής του, εκπρόσωποι φορέων, οι διευθυντές των Λυκείων της πόλης κ.κ. Μυλωνάς και Βυθούλκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Βαρβάρας κ. Λάζαρος Κονταξής και άλλοι που λόγω πολυκοσμίας πιθανότατα να μην αντιληφθήκαμε την παρουσία τους.