Δεν ασφαλίζουν για κλοπή όχημα συμπολίτη μας, λόγω και ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!

Αρνητική απάντηση έλαβε συμπολίτης μας, από ασφαλιστικά γραφεία, στην απόφασή του να ασφαλίσει το όχημά του (νέο συμβόλαιο και όχι ανανέωση), το οποίο πρόσφατα αγόρασε (28ετιας), όσον αφορά την κάλυψη της κλοπής με την δικαιολογία “ΛΟΓΩ και ΠΕΡΙΟΧΗΣ”, όπως επίσης και για κακόβουλες ενέργειες (εμπρησμό κ.ά.).

Αυτό είναι ένα δείγμα πως μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι σαν Δήμο.

Έχουμε την εντύπωση πως η παραπάνω θέση, θίγει συνολικά την πόλη μας και ο δήμος είναι ο άμεσα θιγόμενος από αυτήν.

Από τη στιγμή που η ασφάλιση οχημάτων είναι υποχρεωτική διά του νόμου και υπάρχουν πρόστιμα περί του αντιθέτου, θα πρέπει να είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να ασφαλίζουν τα οχήματα ανεξαρτήτως περιοχής, με όλες τις καλύψεις.

Ας βάλουν υψηλά τιμολόγια και να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης του οχήματος εάν θα αποδεχτεί ή όχι τις συγκεκριμένες καλύψεις και όχι εκ των προτέρων να αποκλείονται από αυτές.

Πρόκειται για κανονικότατο “φτύσιμο” της πόλης μας, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε ορισμένους και ακόμα μία υποβάθμισή της…

Πιστεύουμε για το θέμα πρέπει ο δήμος να αντιδράσει και να απαιτήσει την άρση αυτής της στάσης και αντιμετώπισης των κατοίκων της πόλης μας, εφ΄ όσον ισχύει, όπως επίσης και οι βουλευτές της περιοχής μας.