Οι αλλαγές έσωσαν την παρτίδα – Η ΑΠΕ 2 – 1 την Ανθουπολη

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Νίκος Κουνάδης στο Β ημίχρονο του αγώνα ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, άλλαξαν την μορφή της αναμέτρησης και η ιστορική ομάδα της πόλης μας, κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου και να κερδίσει τελικά με 2 – 1, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το πρωί.

Στο 15 του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν,  αλλά η ΑΠΕ του β ημιχρόνου ανανεωμένη και ορεξάτη  πέτυχε δύο τέρματα στο 49΄ με τον Καραδήμα και στο 75΄ με πέναλτι κτυπημένο από τον Μπίκο και να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΑ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον ΠΕΛΕ.

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΣΟΥΡΜΕΝΑ………………….23
  2. ΧΑΛΑΝΔΡΙ……………………22
  3. ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ……21
  4. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ………..18
  5. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ……………..17

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Σωτηρόπουλος (57΄ Μπάκας Αλ.), Κρητικός, Μαθιούδης, Μπίκος, Λαδένογλου (57΄ Κατσικογιάννης), Γκουτίδης, Κέσκος (75΄ Πατσατζόγλου), Μπάκας Π. (57΄ Γιαννόπουλος Δ.), Κοπανάς, Καραδήμας (82΄ Τουφεξίδης)

Ο επόμενος αγώνας, ο πρώτος του Β γύρου, θα γίνει τον Σάββατο 14 Ιανουαρίου  στα Ριμινίτικα με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της ίδιας ημέρας γίνεται η χοροεσπερίδα της ΑΠΕ.