Οι “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” έψαλαν τα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου και δήμαρχο κ. Μίχο

.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγ. Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, επισκέφτηκε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Ηπειρώτικα Κάλαντα, την παραμονή των Χριστουγέννων.
.
Την αποστολή συνόδευε Ηπειρώτική παραδοσιακή ορχήστρα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Παναγιώτης Τσιμογιάννης και η χοροδιδάσκαλος Εμμανουέλα Γεωργούση.
.
.
Η χορευτική μας ομάδα που αποτελείτο κυρίως από μικρά Ηπειρωτόπουλα, εκτός από τα κάλαντα, χόρεψέ για την Πρόεδρο Ηπειρώτικους σκοπούς προκαλώντας τον ενθουσιασμό της.
.
Στο τέλος της παρουσίασης ο Πρόεδρος του συλλόγου δώρισε στην Πρόεδρο αντίγραφο “ΠΟΡΠΗΣ”, της γυναικείας φορεσιά της Ηπείρου, σε ανάμνηση της επίσκεψης του Συλλόγου στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
.
.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ
.
Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγ. Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λάμπρο Μίχο για τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Ηπειρώτικα Κάλαντα. Την αποστολή συνόδευε Ηπειρώτικη παραδοσιακή ορχήστρα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Παναγιώτης Τσιμογιάννης και η χοροδιδάσκαλος κ. Εμμανουέλα Γεωργούση.
.
.
Η χορευτική μας ομάδα που αποτελείτο κυρίως από μικρά Ηπειρωτοπούλα, εκτός από τα κάλαντα, χόρεψε για στον Δήμαρχο της πόλης μας Ηπειρώτικους σκοπούς.
.
Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι, Κος Πουλάκης Ιωάννης, Κος Σωτηρόπουλος Δημήτριος και Κα Φέγγη Αλεξάνδρα υποδέχτηκαν την αποστολή με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.
.
Στο τέλος, ο Δήμαρχος της πόλης μας πρόσφερε σε όλους όμορφα δώρα.
.
Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγ. Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”