Κωστας Μποζινακης: “Με μεγαλη μου λυπη σας πληροφορω οτι ο ιστορικος Συλλογος “ΑΤΛΑΝΤΑΣ”, οδηγειται σε κλεισιμο


Αγαπητοί Φίλοι/ες, ως Πρόεδρος του Α.Σ ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ νιώθω την υποχρέωση να σας επισημάνω, πως συμπληρώνουμε σχεδόν 3μηνες που εκδιωχθήκαμε απροειδοποίητα και με απαράδεκτο τρόπο από την έδρα μας, χωρίς να βρεθεί μια άμεση και πρόχειρη λύση μικρού χώρου ενός η δυο τραπεζιών.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι αθλητές μας να αγωνίζονται χωρις προπονηση σε εδρες που μας φιλοξενουν φιλικα σωματεία καθε φορα, με άμεσο κινδυνο να υποβιβαστουν και οι δυο ομαδες μας (Γυναικεια και Ανδρικη).

Οι μισοι αθλητες μας εχουν αποχωρησει και εχουν εισχωρησει σε αλλους Συλλογους και οι αλλοι μισοι των αγωνιστικων τμηματων, ηδη προσεγγιζουν αλλους Συλλογους, οπου θα μεταγραφουν με το περας του Πρωταθληματος.

Επισης θελω να επισημανω μια επιλεκτικη ευαισθησια σε Σωματειο Ρυθμικης Γυμναστικης Όμορρού μας Δημου το οποιο και προφανως θα εχει συνδρομες (αυτο ειναι το φυσιολογικο) επισης προφανως η Δημοτικη Αρχη, δεν τους προτεινε την λυση της ιδιωτικης στεγασης οπως προταθηκε στον δικο μας Συλλογο που ειναι τοπικος αλλα σε αντιθεση αγκαλιαστηκε (δεν εχουμε προβλημα με αυτο) και στεγαζεται σε γυμναστηριο του Δημου μας.

Αγαπητοι Φιλοι/ες επειδη μπαινουμε σε Προεκλογικη περιοδο και θα υπαρχει περισσια ευαισθησια, σε αλλους 3μηνες που θα βρεθει αυτος ο πολυποθητος χωρος, δεν θα εχει να στεγασει τιποτα αλλο εκτος απο αναμνησεις.

Συνδημοτες/τισσες για εναν μικρο ερασιτεχνικο Συλλογο η στεγαση ειναι σημαντικη, αλλα το πιο σημαντικο είναι το εμψυχο υλικο, που ειναι ανθρωποι που αγκαλιαζουν τον Συλλογο που συνηθως εινα καποιοι γραφικοι τυποι, εραστες του αθληματος που με ανιδιοτελεια αφιερωνουν πολλα χρηματα και απειρες ώρες απο την οικογενεια τους.

Με μεγαλη μου λυπη σας πληροφορω οτι αυτος ο ιστορικος Συλλογος οδηγειται σε κλεισιμο. Θελω να ευχαριστησω θερμα τους γονεις των παιδιων, ολους τους αθλητες μας διαχρονικα, ολους τους φιλους του αθληματος, που ο καθενας ξεχωριστα με τον δικο του τροπο βοηθησε και στηριξε το Συλλογο.

Σας ευχομαι καλες Γιορτες με υγεια και ευτυχια!!!

Κωστας Μποζινακης