Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου συγχαίρει και ευχαριστεί

Με αφορμή την χθεσινοβραδινή χριστουγεννιάτικη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστές υπήρξαν οι μικροί μας φίλοι της Α και Β τάξης, το ΔΣ του Συλλόγου μας, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει σε δημόσιο λόγο τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και εκτέλεση αυτής, από μέλη του Συλλόγου διδασκόντων καθώς και εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου μας.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς μας κ. Αλεξάνδρα, κ. Ειρήνη, κ. Κωνσταντίνα των Α, Β τάξεων, καθώς και την κ. Εύα, για τα υπέροχα σκηνικά που πλαισίωσαν και έδωσαν ζωή και χρώμα στην παράσταση.
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον γονέα και τακτικό μέλος του ΔΣ, Βασίλη Μαντζοράκη, για την ηχητική επιμέλεια του εγχειρήματος και τέλος ευχαριστούμε δίνοντας ταυτόχρονα και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, στους μικρούς μας φίλους, για το τεράστιο υποκριτικό τους ταλέντο!!
Τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της παράστασης ανάμεικτα.
Συγκίνηση, χαρά, περηφάνια αλλά και προβληματισμός.
Ως γονείς, θεωρούμε πως έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι σε αυτά τα παιδιά!!
Έχουμε ευθύνη να μάθουμε στα παιδιά μας την αλληλεγγύη, τη συλλογική δράση και συνεργασία, να σέβονται και να αγαπούν τον άνθρωπο, να ακούν τη γνώμη του άλλου και να έχουν το θάρρος της δικής τους γνώμης!!
Μόνο κατά αυτό τον τρόπο θεωρούμε πως μπορεί να οικοδομηθεί το μέλλον που τους ανήκει.
Ένα μέλλον, αντάξιο στο μπόι των ονείρων τους!!!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας