Ο Α. Λεωτσάκος, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της δομής ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.».

     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 Περιστέρι, 22 Δεκεμβρίου 2022

 

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της δομής ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.».

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, παρέστη με ιδιαίτερη χαρά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.) και οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Ι, ΙΙ, ΙΙΙ & IV» στις εγκαταστάσεις της Δομής στο  Χαϊδάρι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ωφελούμενοι μοιράστηκαν εορταστικά δρώμενα με τους παραβρισκόμενους κι ο Αντιπεριπερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος εξέφρασε σε όλους τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και δύναμη, και την αμέριστη στήριξή του για την ισότιμη ένταξή τους σε όλους τομείς της ζωής.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης στηρίζουν έμπρακτα το σπουδαίο κοινωνικό έργο της Δομής με την κατάλληλη ενίσχυση και τις απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε όλα τα άτομα να έχουν δικαίωμα για ίσες ευκαιρίες στην εργασία, την κοινωνική ζωή, την πρόσβαση στα αγαθά του πολιτισμού και της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθηνών

ant.dta@patt.gov.gr