Καλοστέριωτη και όχι καλοτάξιδη, η βαρκούλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής…

Ένα νέο σύστημα εφαρμόζει πιθανότατα ο δήμος εφέτος, όσον αφορά τον στολισμό πλατειών και πεζοδρομίων.

Κάθε λίγο και λιγάκι μεταφέρει τον διάκοσμο που έχει τοποθετήσει σε κάποια πλατεία σε άλλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχές αλλαγή σκηνικού.

Βεβαίως τα σκήπτρα στις μετακινήσεις κατέχει το έλκηθρο του Άϊ Βασίλη το οποίο έχει αλλάξει έως τώρα πέντε σημεία (πλατεία Παναγίας Ελεούσας, ΚΕΦΑ, Δημοτικό Ωδείο, ΚΕΦΑ και μετακίνησή του σε άλλο σημείο στο ίδιο πεζοδρόμιο της οδού Ηρακλείου).

Ακολουθεί η Φάτνη στη πλατεία Δημοκρατίας, η οποία αφού τοποθετήθηκε εκεί σε λίγα εικοσιτετράωρα μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο.

Το τελευταίο (;) συμβάν μετακόμισης αφορά τα αγγελάκια που είχαν τοποθετηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και είχαν φωταγωγηθεί κι όλας.

Λίγα εικοσιτετράωρα από την τοποθέτησή τους μεταφέρθηκαν  στην πλατεία 19 Μάη, με την ελπίδα πως δεν πετάξουν για κάποιο άλλο σημείο, τουλάχιστον έως τα Χριστούγεννα.

Για την πρωτοχρονιά δεν ξέρουμε…

Στη θέση τους τοποθετήθηκε στο κυκλοφοριακό Πάρκο, μια πολύ όμορφη βαρκούλα με πανιά (κεντρική φωτό), η οποία σαφέστατα δίνει Ελληνικό χρώμα στις γιορτές που έρχονται.

Είναι από τις φορές όμως που δεν θα ευχηθούμε καλοτάξιδη, αλλά καλοστέριωτη, μιας και δεν σας κρύβουμε κάποια επιφύλαξη για τυχόν νέες μετακινήσεις και εξ αιτίας του ονόματός της…

Πάντως όταν υπάρχει πλάνο και σχέδιο όλα πάνε πρύμνα…