Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα στο κομμάτι του δρόμου που μετονομάστηκε σε Ζουλιέν Γκριβέλ, οι πινακίδες με την νέα ονομασία του

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο δήμος μας τίμησε τον φιλέλληνα οδοντίατρο κ. Ζουλιέν Γκριβέλ για την πολύχρονη προσφορά του, σε μία εξαιρετική εκδήλωση στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ.

Εκτιμώντας ο δήμος την προσφορά και την παρουσία  του Ζουλιέν Γκριβέλ στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο ΚΚΑΧ,  αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε κάποιον δρόμο της πόλης μας.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, δεν επρόκειτο για κάποια οδό αλλά για ένα μικρό μέρος της οδού Αριστοφάνους, η οποία ξεκινά από την είσοδο του ΚΚΑΧ και καταλήγει στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ένα κομμάτι περίπου εκατό μέτρα, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Μετά από παρέλευση τριών εβδομάδων δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα στο κομμάτι του δρόμου που μετονομάστηκε σε Ζουλιέν Γκριβέλ, οι πινακίδες με την νέα ονομασία του.

Εάν υπάρχουν γραφειοκρατικοί λόγοι που καθυστερούν την ανάρτηση αυτών των οδοσημάνσεων δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα έπρεπε να είχαν επιλυθεί πριν την εκδήλωση και την ανακοίνωση της νέας ονοματοδοσίας του κομματιού του δρόμου και οι πινακίδες να είχαν αντικαταστήσει εκείνες με την παλαιά ονομασία του ή να είχαν τοποθετηθεί πινακίδες γνωστοποίησης της νέας ονομασίας του, έως ότου αναρτηθούν οι νέες και μόνιμες.