Παράπονα συμπολιτών μας για τη μη περισυλλογή απορριμμάτων από τους ατομικούς κάδους.

Ευγενέστατη συμπολίτισσά μας, κάτοικος της οδού Κνωσσού επικοινώνησε με την εφημερίδα μας εχθές το μεσημέρι και μας μετέφερε την δυσαρέσκεια της γειτονιάς, σχετικά με τη περισυλλογή των σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους απορριμμάτων, τους οποίους ο δήμος  δεν αδειάζει, παρά μόνο μετά από έντονες πιέσεις, όπως μας ενημέρωσε.

Όπως μας είπε το απορριμματοφόρο που περνά, έχει να τους αδειάσει από την περασμένη Τρίτη ή Τετάρτη, ενώ η ίδια έχει απευθυνθεί τηλεφωνικά στο δήμο για το πρόβλημα, το οποίο ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να δίνεται λύση.

Μάλιστα μας έδειξε και ορισμένους κάδους τους οποίους το απορριμματοφόρο δεν άδειασε, παρ΄ ότι πέρασε, νωρίτερα από εκεί.

“Αναγκαζόμαστε και βάζουμε στο δρόμο και σακούλες απορριμμάτων αφού οι κάδοι δεν αδειάζονται, για να μην βγάζουμε σακούλες στο δρόμο. Η κατάσταση είναι απελπιστική, ενώ και η αντιμετώπισή μας, από τα πληρώματα των απορριμματοφόρων κάθε άλλο παρά ευγενική είναι. Τι μας έφεραν ατομικούς κάδους εφ΄ όσον δεν τους αδειάζουν “, συμπλήρωσε.

“Απευθυνόμαστε στην εφημερίδα σας, με την ελπίδα πως ο δήμος θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Το επόμενο βήμα μας, θα είναι η συλλογή υπογραφών και σύνταξη κειμένου που θα καταγγέλλει την κατάσταση”, κατέληξε.

Η εφημερίδα μας, κατέγραψε τα παράπονα και τα δημοσιεύει.

Ο δήμος έχει τον λόγο  πλέον και οι αρμόδιοι της υπηρεσίας καθαριότητας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και όχι κατόπιν διαμαρτυριών, όπως και εχθές τελικά, που τα μάζεψαν στις 05:20 το απόγευμα…