Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το στόλισμα πλατειών και τριγώνων στο δήμο μας

Συνεχίζεται από τις υπηρεσίες του δήμου το στόλισμα δρόμων και πλατειών εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Στους δρόμους σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των εναέριων γιρλαντών και επί των στύλων, αν και μερικά δεν ανάβουν ή ανάβει μέρος αυτών.

Στην πλατεία Δημοκρατίας, στην οποία πέρσι δεν είχε μπει τίποτα, (φάτνη, δένδρο, ή άλλο διακοσμητικό, εκτός κάποια λαμπάκια σε δένδρα) τοποθετήθηκε η φάτνη η οποία επί χρόνια κοσμούσε το χώρο του Ηρώου του Πολυτεχνείου.

Στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας από το πρωί εχθές μεταφέρθηκε από την αποθήκη του δήμου, η αντίκα που αγοράστηκε πέρσι, το δένδρο και τα υπόλοιπα διακοσμητικά και συναρμολογήθηκαν.

Ο χώρος του Ηρώου του Πολυτεχνείου προετοιμάζεται για νέα διακοσμητικά.

Σημειώνουμε πάντως πως το ομορφότερο διακοσμητικό πέρσι στην πόλη μας, κατά την άποψη μας αλλά και κατά γενική ομολογία και το μοναδικό με Ελληνικό χρώμα, ήταν το καραβάκι στην πλατεία Προφήτη Ηλία.

Σε συνδυασμό με τις λιμνούλες “έδενε” και πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα, χωρίς ξενόφερτες φιγούρες και αντικείμενα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις παραδόσεις μας…