Ο Κώστας Μποζινάκης Πρόεδρος του Α.Σ ΑΤΛΑΝΤΑΣ, σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα


Φιλες/λοι συμπληρωματικα ως Προεδρος του Α.Σ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ εχω την υποχρεωση να απαντησω ενα προς ενα σε δημοσιευματα ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ οπου παραπληροφορουν εναντια στον συλλογο μας.

ΘΕΜΑ 1) Αναφερεται οτι ο συλλογος ειχε αλλαξει κλειδαρια αυθεραιτα για να μην εχει προσβαση η Δημοτικη Αρχη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ο συλλογος ειχε αλλαξει κλειδαρια πριν 4 χρονια επειδη ειχε χαλασει και το πρωι της επομενης παραδωσε το νεο κλειδι στην Δημοτικη Αρχη.Εκτοτε πολλες φορες ειχαν εισερθει στην αιθουσα δημοτικοι φορεις.Υπαρχουν και μαρτυριες θαμωνων του καφενειου που εδρευει διπλα στην αιθουσα.

ΘΕΜΑ 2)Αναφερεται οτι συλλογος αφαιρεσαι αυθαιρετα μεταλλικη πινακιδα στην οποια αναγραφοταν ιδιοκτησια ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΑΒΑΡΑΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Την πνακιδα αυτη την αφαιρεσαι η Δημοτικη Αρχη παλαιοτερα επειτα απο αιτημα του ιδιοκτητη κατοικιας που συνορευει με την αιθουσα διοτι τον εμποδιζε.

ΘΕΜΑ 3)Αναφερεται οτι καποιος προπονητης, ο οποιος δεν ειχε συμβαση με το συλλογο ενεπλακει με τα συμβαντα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Αυτος ο προπονητης ονομαζεται Αντωνιος Αλεξανδροπουλος και εκτος απο ιδρυτικο μελος εχει επισημο διπλωμα προπονητη και 6μηνη συμβαση οπως επιτρειπει ο νομος. Δεν εγινε ετησια συμβαση για να μην διογκωθουν τα εξοδα επειδη οπως εχουμε προαναφερει ηταν δυσβασταχτα.

ΘΕΜΑ 4. Αναφερεται η Δημοτικη αρχη δεν γνωριζε οτι διεξαγονταν αγωνες και μαλιστα με παρουσια φιλαθλων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Αγωνες γινονταν ολα τα χρονια που εδρευουμε σε αυτη την αιθουσα, χωρις φιλαθλους ( δυστυχως) με μονους φιλαθλους γονεις ανηλικων παιδιων οι οποιοι τα συνοδευουν. Η Δημοτικη Αρχη εξαρχης γνωριζε οτι υπηρχε διεξαγωγη αγωνων, εφοσον οι αθλητες μας εφεραν παννελληνιες διακρισεις των οποιων η απονομη εγινε στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, οπου επιτιμος καλεσμενος ηταν ο τοτε επι μακροχρονης θητειας Λαμπρος Μιχος οπου και του απονεμηθηκε τιμητικη πλακετα. Εκτοτε σε χοροεσπεριδα που διοργανωσε ο Συλλογος μας, ο τοτε Δημαρχος κυριος Λαμπρος Μιχος ηταν επιτιμος καλεσμενος με συνοδεια των Αντιδημαρχων, Γεωργιο Καπλανη, Βασιλειο Βοσσο, Θεοδωρο Βασιλακο και τους υπολοιπους τοτε Δημοτικους συμβουλους. Τοτε τιμητικα αποδοθηκε ο λογος στον κυριο Λαμπρο Μιχο, ο οποιος δεσμευτηκε παρουσια των Αντιδημαρχων, των Δημοτικων Συμβουλων και παρουσια τριακοσιων δημοτων μας οτι οσο ειναι Δημαρχος αυτης της πολης θα υποστηριζει ολοψυχα και εμπρακτα το Συλλογο μας.

Απαιτουμε να τηρησει τη δεσμευση του αυτη ως προς το Συλλογο μας, για τα καλο της πολης μας.

Αγαπητοι συνδημοτες αυτη ειναι ολη η αληθεια και θελω να επισημανω σε ολους σας ενας μικρος ερασιτεχνικος αθλητικος Συλλογος δυσκολα ανοιγει, παιρνει αρκετα χρονια να εδραιωθει, ενω σε αντιθεση μπορει να κλεισει μονο σε λιγες ωρες και το πιο πιθανο να μην ξαναλειτουργησει ΠΟΤΕ!

Σας ζηταω συγγνωμη για την μακρυγορια αυτη αλλα η αληθεια δεν χωραγε σε δυο γραμμες.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Κωστας Μποζινακης