Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» στο πανηγύρι της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Βαρβάρας!!!

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» επιστρέφει μετά από σχεδόν τρία χρόνια ΚΑΙ στο πανηγύρι της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Βαρβάρας!!!

Πιο έτοιμοι, πιο κεφάτοι και πιο δυναμικοί από ποτέ, επιστρέφουμε με το γνωστό σε όλους περίπτερό μας, στην γνωστή σε όλους πια θέση μπροστά από την Εστία Κρητών (Ελευθερίου Βενιζέλου & Αγίας Λαύρας), για να καταφέρουμε να ξαναπάρουμε όλοι μαζί πίσω τις ζωές μας κι όλα όσα μας αξίζουν!

Από νωρίς το Σάββατο το πρωί 3 Δεκεμβρίου 2022, μέχρι και αργά το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσής μας, θα έχουν συνεχώς έτοιμα, ζεστά χειροποίητα καλιτσουνάκια και χορτοπιτάκια, ρακόμελο & ρακολέμονο, κρητικά κρασιά & τσικουδιές, κριθάρινα ντακάκια & καλορίζικα, θυμαρίσιο μέλι, γούρια, μπλουζάκια με το λογότυπο της Ένωσης & βιβλία με την 64χρονη ιστορία της και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

Το περίπτερο και η φιλόξενη Εστία μας θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλον τον κόσμο που θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα μας εμπιστευτεί την στήριξή του, επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

Τα μέλη, οι φίλοι μας και τα μουσικοχορευτικά μας τμήματα θα είναι έτοιμα και τις δυο μέρες να μοιράσουν απλόχερα το κέφι τους σε όλο τον κόσμο, μέσα από τους κρητικούς χορούς και τα τραγούδια, αναμένοντας ως μοναδική ανταμοιβή, το χειροκρότημά σας !!!

Καλώς να ορίσετε στο περίπτερό μας Καλώς να ορίσετε στην «Κρήτη» της Αγίας Βαρβάρας!!!