Κωνσταντίνος Παϊτέρης: Σημαντική Ημερίδα για την Αντιμετώπιση της Οικογενειακής Βίας, Εγκληματικότητας και κάθε μορφής βίας

Ο κόσμος  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Ελλήνων Ρoμά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών τους στην ημερίδα που διοργάνωσε, στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας Η Μεγαλόνησος.

Η ατμόσφαιρα φιλική και ζεστή. Συζητήθηκε το θέμα: Η Σημασία της Εκπαίδευσης στην Αντιμετώπιση της Οικογενειακής Βίας, Εγκληματικότητας και κάθε μορφής βίας.

Οι εξαιρετικοί εισηγητές κ. Παρθένης Χρήστος, κα Σταυρούλα Μπαντούνα και ο κ. Κατερινόπουλος Αθανάσιος, παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους απεύθυναν οι συμπολίτες μας στον δημιουργικό διάλογο που ακολούθησε. Τη συζήτηση συντόνισε εξαιρετικά η δημοσιογράφος κα Τασούλα Παπανικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος και Χαρά Καφαντάρη, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης και ο πολιτευτής Ηρακλής Δρούλιας , ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Μιχάλης Γιάγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Σαββίδης, Πετράκου Τασούλα, Νίκος Πιερακέας και Βασίλης Δεδεγκίκας καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της πόλης μας.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους παρευρισκόμενους και τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου και τους συναδέλφους διαμεσολαβητές για την υλοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής δράσης.

Kωνσταντίνος Παϊτέρης