Πρώτη μόνη και αήττητη η ΑΠΕ κέρδισε εκτός έδρας τη ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Δημητρίου με 3 – 0

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, Διοίκηση, Αθλητές, Φίλοι και Οπαδοί της, ζουν από σήμερα το πρωί ένα όνειρο. Η ομάδα της καρδιάς τους πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Τραχώνων, νικώντας την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ Αγίου Δημητρίου με το επιβλητικό 0 – 3.

Μετά την σημερινή της νίκη (27/11/2022) η ΑΠΕ βρίσκεται ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ στην βαθμολογία και αήττητη, μετά από 7 αγωνιστικές και την επόμενη Κυριακή απέναντι στον ΑΓΙΑΞ Ταύρου, πιθανότατα να εδραιώσει την πρωτοπορία της, στον μεταξύ τους αγώνα στα Ριμινίτικα.

Παίκτης του αγώνα αναμφισβήτητα αναδείχτηκε ο Κοπανάς ο οποίος με τρία δικά του γκολ η ιστορική ομάδα της πόλης μας χάρισε σε όλους διάπλατα χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα γκολ σημειώθηκαν από τον Κοπανά στο 18 με πλασέ μέσα στην περιοχή, το δεύτερο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής στο 35 λεπτό και το τρίτο με τεχνικό κρέμασμα του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 65΄.

Η ΑΠΕ ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Αλ. (63΄ Λαδένογλου), Μπίκος, Κυβέλος (73΄ Μαθιούδης), Σωτηρόπουλος (67΄ Κέσκος), Κατσικογιάννης (67΄ Πατσατζόγλου), Τουφεξίδης (67΄ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς