Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση, έξω από την Δημαρχία

Παρά το τσουχτερό κρύο, εχθές το πρωί, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η συγκέντρωση που διοργάνωσε η Επιτραπέζια Αντισφαίριση στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, έξω από τη Δημαρχία ήταν πετυχημένη.

Κυρίαρχη η αγωνιστική διάθεση των συγκεντρωθέντων, αλλά χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια της ευπρέπειας, ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να επανεξετάσει το θέμα της στέγασης του Φορέα της και να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και ξαφνικά έμεινε άστεγο ένα Ολυμπιακό άθλημα στην πόλη μας.

Από τον Πρόεδρο του Σωματείου “ΑΤΛΑΝΤΑΣ” κ. Κώστα Μποζινάκη έγινε μία σύντομη αναδρομή στο ιστορικό του, τις πανελλαδικές επιτυχίες των αθλητών του και την κοινωνική προσφορά του συγκεκριμένου αθλητικού φορέα στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Παλαιμάχων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κ. Πλακαντωνάκης, τόνισε την αναγκαιότητα ο δήμος να εξασφαλίσει χώρο για την άθληση των παιδιών της πόλης του και να στηρίξει την πολύχρονη και πολύπονη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου “ΑΤΛΑΝΤΑΣ”.

Στα ίδια επίπεδα ήταν και η ομιλία της Γραμματέως του Ομίλου κ. Στεργίου  Εμφροσύνης η οποία δεν έκρυψε την αγωνία της για το μέλλον των αθλητών και αθλητριών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι Δημοτικού Σύμβουλοι της πόλης μας κ.κ. Πετράκου Τασούλα, Γιάγκας Μιχάλης και Καρανάσιου Ελένη, ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να σκύψει να δει το πρόβλημα και να το λύσει, επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη νεολαία και πως η μη λειτουργία ενός αθλητικού φορέα, τους αυξάνει. Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και ο σύντομος χαιρετισμός του κ. Κωνσταντίνου Σαρόπουλου.

Στο χώρο της συγκέντρωσης είχε στηθεί τραπέζι πιγκ πογκ και νεαροί αθλητές και αθλήτριες έκαναν  επίδειξη των ικανοτήτων τους, ελπίζοντας οι προπονήσεις να γίνονται σε στεγασμένο χώρο και όχι υπαίθρια.