Ξεκίνησε η περίφραξη και του δεύτερου κομματιού της ΜΙΑΣ!!! παιδικής χαράς, στο άλσος Δόξης

Μετά από ένα διήμερο διάλειμμα εμφανίστηκε εχθές συνεργείο του δήμου στο άλσος Δόξης για να συνεχίσει το έργο της περίφραξης (διχοτόμησης) της παιδικής χαράς που υπάρχει στον χώρο.

Όπως γράφουμε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δήμος προχωράει στη διχοτόμηση της παιδικής χαράς σε δύο κομμάτια, υποβαθμίζοντας την.

Ήδη ένα μέρος της περιφράχτηκε ενώ ξεκίνησε εχθές και η περίφραξη το άλλου κομματιού.

Η πρότασή μας είναι ο χωμάτινος χώρος με το πλατάνι να μην αποξενωθεί από την παιδική χαρά και όλα μαζί να συγκροτούν, όπως σήμερα μια ενιαία παιδική χαρά.

Περιληπτικά προτείνουμε: Να αφαιρεθεί το κιγκλίδωμα που μπήκε αριστερά (κάτω φωτογραφία)  και χωρίζει την παιδική χαρά σε δύο κομμάτια, να ξηλωθούν οι τσιμεντένιες πλάκες μπροστά από αυτό και μαζί με το υπάρχον χωμάτινο κομμάτι να καλυφθεί με ελαστικές – απορροφητικές πλάκες όπως η υπόλοιπη παιδική χαρά (όχι απαραίτητα, μπορεί να μείνει χωμάτινο), να γεμίσει με κηπευτικό χώμα η γούρνα με το πλατάνι και γύρω από το δένδρο να φυτευτούν φυτά και να αφαιρεθεί φυσικά και το κιγκλίδωμα γύρω από αυτήν.

Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε μια ενιαία παιδική χαρά, ικανοποιητική σε μέγεθος και όχι την κατασκευή δύο μικρών που θα κυριαρχεί το κάγκελο και θα “πνίγει” τα παιδιά.

Επίσης να αφαιρεθεί όσο τσιμέντο υπάρχει και περισσεύει για την ασφάλεια των παιδιών και να μην πέσει άλλο. Όπως επίσης επαναλαμβάνουμε, όσο το δυνατόν λιγότερο κάγκελο…