Διενέργεια του πανηγυριού της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3 & 4 Δεκεμβρίου 2022 – Ανακοίνωση για τις θέσεις

Ο Δήμος με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους επαγγελματίες πως έως τις 18 Νοεμβρίου 2022, θα δέχεται αιτήσεις για θέσεις στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας.

Όσον αφορά τους Συλλόγους που θελήσουν να στήσουν περίπτερα προσφέροντας αναμνηστικά, τοπικά ποτά και να ψήνουν παράλληλα τοπικές λιχουδιές, τους προτείνει να στεγαστούν στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, στο σημείο που τοποθετείται η εξέδρα των παρελάσεων.

Δεν έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση αυτή όλοι οι σύλλογοι όπως έχουμε πληροφορηθεί μέχρι τώρα, χωρίς όμως τελικά να μην την κάνουν δεκτή.

Θυμίζουμε πέρσι πως οι Πόντιοι και οι Κρήτες είχαν αντιδράσει και έστησαν τα “πανηγύρια” τους στις Εστίες τους, αφού υπήρξε και θέμα εάν μπορούσαν να ψήνουν ή όχι.

Εφέτος ο δήμος εμφανίζεται διαλακτικότερος σε αρκετά σημεία, με μια ηπιότερη πρόταση, πιθανότατα σκεπτόμενος πως ίσως η συμμετοχή τους στο πανηγύρι και μάλιστα στην κεντρική πλατεία της πόλης και με τη συμμετοχή χορευτικών τους τμημάτων δώσει μια άλλη διάσταση στο πανηγύρι.

Σημειώνουμε πως τα έσοδα του δήμου από το πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας ξεπερνούν κάθε φορά τις 100.000 €.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως πρέπει να παρθούν και ανάλογα μέτρα για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας με τα οχήματά τους κάθετα από την Ελ. Βενιζέλου, ώστε να μην κοπεί η πόλη μας στα δύο.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του δήμου που αφορά τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για θέσεις.