Γαβρίλος Αλεξάκης: “Δημοτικές εκλογές”

Σε μια πόλη σαν την δική μας με λίγο πληθυσμό και που γνωρίζει ο ένας τον άλλον (ή έτσι νομίζουμε) πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές θα είναι πολύ δύσκολες όσο αφορά την απόφαση το τι θα ψηφίσουμε.

Καταρχήν θα θέλαμε να βρεθεί ένας δήμαρχος που θα ξαναενώσει την πόλη και δεν θα είναι η πόλη σε δύο στρατόπεδα όπως είναι εδώ και αρκετό καιρό.

Θα θέλαμε να βρεθεί ένας δήμαρχος που αν σου πει προεκλογικά ότι θα κάνει 10 να κάνει τουλάχιστον 5 κι όχι 1 ή 2.

Θα θέλαμε να βρεθεί ένας δήμαρχος που θα προσπαθήσει να πατάξει την παρανομία σε αυτήν την πόλη γιατί είμαστε τόσο ανοχύρωτοι όσο ποτέ (πυροβολισμοί, δολοφονίες, κλοπές, βία, ναρκωτικά στο καθημερινό καλεντάρι).

Θα θέλαμε να βρεθεί ένας δήμαρχος που θα μας κοιτάζει στα μάτια και θα μας λέει αλήθειες.

Διαβάστε το πρόγραμμα που θα βγάλει η κάθε παράταξη κι αν βρείτε κάτι που σας εκφράζει ακολουθήστε το (αρκεί βέβαια να πιστέψετε εσείς και να εφαρμόσουν αυτοί αυτά που γράφει).

Δείτε ποιοι συμμετέχοντες σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ο κόσμος προχωρά μπροστά ας προσπαθήσουμε να τον ακολουθήσουμε, δείτε το παράδειγμα του Κορυδαλλού με τον Χρουσαλά, τόλμησαν έδιωξαν το παρελθόν και κέρδισαν. Και τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος στην Δήμο Κορυδαλλού που να μην πίνει νερό στο όνομα του Δημάρχου τους.

Βέβαια από την άλλη θα πείτε υπάρχει και η επιτυχημένη συνταγή που δεν αλλάζει όπως είναι το Περιστέρι με τον Παχατουρίδη αλλά μιλάμε για μια εξαίρεση στον κανόνα, δύσκολα θα βρεις κάποιον σαν κι αυτόν.

Εν κατακλείδι ας περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και με ποιους συμμετέχοντες και αποφασίζουμε για την ψήφο μας.

ΥΓ1 πρέπει να είμαστε η μόνη πόλη στην Ελλάδα που δεν ασχολούμαστε με τον προγραμματισμό έργων και παροχών απο τον Δήμο και ασχολούμαστε με τον διχασμό και το μίσος μεταξύ των πολιτών. Ούτε στο ποδόσφαιρο τέτοια έχθρα. Και μην με ρωτήσετε από που προέρχεται όλο αυτό.

ΥΓ2 θα ακούσω όλα όσα έχουν να πουν οι συμμετέχοντες με την σοβαρότητα που αρμόζει και νομίζω στο τέλος ότι θα πάρω την σωστή απόφαση που θα δώσω την ψήφο μου.

Για το καλό της πόλης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω.

Γαβρίλος Αλεξάκης