Άστραψε και βρόντηξε η ΑΠΕ – Εκτός έδρας τον Άτταλο με 4 – 2 – Σπουδαία νίκη, καλή εμφάνιση

Κάτω από έναν απειλητικό και συννεφιασμένο ουρανό έβρεξε γκολ αφού η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κατατρόπωσε την ομάδα του Άτταλου στο γήπεδο των κάτω Αχαρνών το απόγευμα  του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας ΕΠΣΑ με σκορ 4 – 1.

Τις διαθέσεις της η ομάδα μας τις έδειξε νωρίς και προηγήθηκε με φάουλ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκουτίδη.

Ο Κοπανάς στο 10 λεπτό σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ η γηπεδούχους μείωσε το σκορ και οι ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2 – 1 υπέρ της ΑΠΕ.

Ο Άτταλος εκμεταλεύτηκε για ένα εικοσάλεπτο αδυναμίες της ομάδας μας στο δεύτερο ήμισυ του α ημιχρόνου, αλλά εκτός το γκολ που πέτυχε δεν απείλησε σοβαρά την εστία μας.

Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος Μπάκας με  πέναλτι σημείωσε το τρίτο γκολ της ιστορικής ομάδας της πόλης μας στο 55ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στα μέσα του β ημιχρόνου μειώνοντας το σκορ σε 3 – 2, για να έρθει ο Τουφεξίδης και με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 4 – 2, υπέρ της ΑΠΕ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΠΕ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μαθιούδης, Πατσατζόγλου (61΄ Κέσκος), Μπάκας Π. (68΄ Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας (61΄ Γιαννόπουλος Δ.), Γκουτίδης, Κοπανάς (90΄ Γιαννόπουλος Μ.)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα, η ΑΠΕ θα παραταχθεί στα Ριμινίτικα απέναντι στην ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, για τη συνέχεια του αγώνα ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο λόγω κακοκαιρίας την περασμένη Κυριακή και ενώ η ομάδα μας προηγείτο με σκορ 1 – ο.

Θα διεξαχθεί το ημίχρονο που δεν παίχτηκε και με την ΑΠΕ μπροστά στο σκορ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΣΤΕΡΙΟΥ

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η ΑΠΕ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο στα Ριμινίτικα στις 11 η ώρα το πρωί την ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ Περιστερίου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.