ΕΥΔΑΠ, ήλθον, είδον και απήλθον, για τη διαρροή στην οδό Δούσμανη…

Γράφαμε εχθές νωρίς το πρωί πως συνεχίζονταν η διαρροή από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στη συμβολή των οδών Δούσμανη και Φλέμινγκ.

Επί μέρες τα νερά τρέχουν και εκτός της λίμνης που είχε σχηματιστεί στη συμβολή με την οδό Οδυσσέως, αυτά κατηφορίζουν προς την οδό Στέφανου Σαράφη.

Όπως μας ενημέρωσε γείτονας του σημείου της διαρροής, εμφανίστηκε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ γύρω στις 10:00 η ώρα εχθές το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τη διαρροή και αποχώρησε.

Έκανε κάποια τομή στον δρόμο και υπάρχει η εκτίμηση πως το θέμα με τη διαρροή εντοπίζεται κάτω από τους διακόπτες, αφού από το σημείο διακλαδώνονται πολλές γραμμές και παροχές.

Πιθανότερο να υπάρξει σύντομα νέα επίσκεψη συνεργείου της ΕΥΔΑΠ, το οποίο θα σκάψει γύρω από το σημείο των διακοπτών με την ελπίδα πως θα εντοπιστεί διαρροή και θα επισκευαστεί.

Σημειώνουμε πως το δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ στην πόλη μας σε ορισμένους δρόμους είναι παμπάλαιο και χρειάζεται αντικατάσταση σε μεγάλη κλίμακα.

Βεβαίως σαν έργο είναι μεγάλο και δαπανηρό, αλλά από την άλλη η ταλαιπωρία και οι συνεχείς βλάβες είναι λιγότερο κοστοβόρες;;;