Δελτίο τύπου του δήμου για το δημοσίευμά μας, που αφορούσε τα σκοτάδια σε δρόμους της πόλης μας, επί μία εβδομαδα…

Με δελτίο τύπου ο δήμος απάντησε στο χθεσινό δημοσίευμά μας που αφορούσε τα σκοτάδια σε πολλούς δρόμους κάτω από την Στέφανου Σαράφη προς την Ελευθερίου Βενιζέλου, από το περασμένο Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Σε αυτό αναφέρει πως το πρόβλημα προέκυψε από κεραυνό και πως υπεύθυνη για την αποκατάστασή του είναι η ΔΕΗ και όχι ο δήμος.

Το ίδιο ακούγαμε και πριν δύο χρόνια όταν είχαν εμφανιστεί φίδια σε χώρο που φιλοξενεί πυλώνα της ΔΕΗ και ζητούσαμε να καθαριστεί.

Το ίδιο και όταν πέρσι επί επταημέρου ο δημοτικός φωτισμός σε δρόμους της κάτω Αγίας Βαρβάρας ήταν αναμμένος νυχθημερόν.

Το ίδιο όταν επί μέρες ήταν επίσης αναμμένος ο δημοτικός φωτισμός 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στους δρόμους γύρω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κουντουριώτη, Διστόμου, Αφροδίτης, Στ. Σαράφη, Καλαντζάκου κ.ά.)

Το ίδιο κάθε φορά που συμβαίνει κάποια ανωμαλία στα δίκτυα Κοινωφελών Οργανισμών (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ).

Ο δημότης αυτής της πόλης όμως, απευθύνεται στο δήμο όταν υπάρχει πρόβλημα και ζητά την επίλυσή του και εκείνος με τη σειρά του στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όταν όμως την περασμένη Δευτέρα, με το πρόβλημα πλέον γνωστό, η απάντηση σε συμπολίτισσά μας από το δήμο ήταν “ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ”, σημαίνει πως θα αντιμετωπιστεί από το δήμο και κανένας δεν την ενημέρωσε, έστω και εκ των υστέρων ποιος ήταν αρμόδιος  και υπεύθυνος για την επισκευή, ως όφειλε να κάνει.

Επειδή πάντως ο κόσμος στις εκλογές ψηφίζει για δήμαρχο και όχι για διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ ή της ΕΥΔΑΠ, ας φροντίσουν στο δήμο να είναι ποιο πειστικοί και πιεστικοί προς τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες και δεν λύνονται επί μέρες τα προβλήματα που προκύπτουν, όπως π.χ. η διαρροή νερού που υπάρχει εδώ και μέρες στη συμβολή των οδών Δούσμανη και Φλέμινγκ.

Διότι ο δημότης θεωρεί το δήμο υπεύθυνο για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και  δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το “ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ”.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ