Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2022 – 2023, στο Περιστέρι…


Ο Δήμος Περιστερίου σε πείσμα των καιρών και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι από τις αρχές Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, με μεγάλες συναυλίες, καθημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις!

Από το πρωί μέχρι και το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό «Περιστέρι» με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!!!

Έναρξη!!! Μεγάλη συναυλία, φαντασμαγορική βραδιά με πολλές εκπλήξεις, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης. Εορταστική παρέλαση και γιορτή, χιλιάδες συμμετέχοντες από τους Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης, του Δημοτικού Ωδείου, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου.

Σε μια μοναδική γιορτή και φέτος θα δημιουργεί η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα, με περισσότερα από 20.000 κομμάτια και 200 φλουριά από τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων.

Καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα, με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια και μουσικά δρώμενα.

Με είσοδο ελεύθερη παντού, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» και στα θέατρα της πόλης.

Ανδρέας Παχατουρίδης