Κωνσταντίνος Σαρόπουλος: “Με ειλικρίνεια και μαχητικότητα”

Με ειλικρίνεια και μαχητικότητα

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της δημοτικής παράταξης «Η δική μας πόλη» στις δύο πρόσφατες συναντήσεις που έγιναν με αφορμή την αποχώρηση του τ. Δημάρχου Γ. Καπλάνη και την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στη Γορτυνία έδειξε κατανόηση στις προθέσεις του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και ομόφωνα κατέληξε στην πλήρη ανανέωση και αναγέννηση της παράταξης.

Οι ελάχιστες εξαιρέσεις, μετρημένες στα δάκτυλα, όπως αυτή του αγαπητού κ. Μιχάλη Φράγκου, είναι αναμενόμενες σε μια δημοτική παράταξη που αλλάζει. Ιδίως όταν αυτή περιλαμβάνει στους κόλπους της ανθρώπους διαφόρων κομματικών ταυτοτήτων και μάλιστα στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση είχε κοινό ψηφοδέλτιο με μια ακόμα δημοτική παράταξη την «Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και την πόλη».

Κανένας αλληλοσπαραγμός, λοιπόν, δεν συμβαίνει. Το αντίθετο!

Τα μέλη της είναι σε δημιουργική ανασυγκρότηση υπό την ηγεσία του νέου επικεφαλής.

Άλλωστε οι περισσότεροι ομόθυμα και πανηγυρικά εξέφρασαν την αγωνιστικότητά τους σε μια νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές, με την όσο το δυνατόν ευρύτερη  κοινωνική συναίνεση, για την ανατροπή της αντιδημοκρατικής σημερινής διοίκησης του δήμου που διχάζει την πόλη.

Κάτι νέο γεννήθηκε και ήδη ωριμάζει για ένα καλύτερο αύριο της Αγίας Βαρβάρας.

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος