Ανεξαρτητοποιήθηκε και η κ. Σοφία Κοσμίδου – Σαββίδης στις θέσεις Φράγκου – Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις και παραιτήσεις από την παράταξη Καπλάνη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Σαββίδης εκλέχτηκε  στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, στις θέσεις του Αντιπροέδρου του σώματος και αναπληρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, οι οποίες έμειναν κενές μετά την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Φράγκου, ο οποίος προ ημερών παραιτήθηκε από την παράταξη Καπλάνη.

Σημειώνουμε πως από την παράταξη Καπλάνη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παραβρέθηκε μόνο ο κ. Σαββίδης και την πρόταση για την ανάδειξή του στις παραπάνω θέσεις, τις οποίες δικαιούτο η παράταξη, βάσει του κανονισμού,  έκανε η αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Φέγγη!!!

Η είδηση της ημέρας όμως δεν ήταν αυτή.

Η ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου κ. Σοφίας Κοσμίδου, από την παράταξη “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” ήλθε να προστεθεί στο κατάλογο εκείνων που συνεχίζουν να παραιτούνται ή να αποχωρούν από την παράταξη Καπλάνη και ανεξαρτητοποιούνται σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, εξ΄ αιτίας της αποχώρησης του τ. δημάρχου και της απόφασής του να θέσει υποψηφιότητα στην Γορτυνία, (σ.σ. χωρίς να δίνει εξηγήσεις στον λαό που τον εμπιστεύτηκε τόσα χρόνια).

Η επιστολή της κ. Σοφίας Κοσμίδου την οποία διάβασε ο Πρόεδρος του σώματος κ. Βασίλης Βόσσος, πριν την έναρξη της συνεδρίασης έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε

Ενοψει των απρόσμενων εξελιξεων που δημιουργηθηκαν με την αποχώρηση του επικεφαλής της παράταξης Γ.Κ. (σ.σ. Γιώργου Καπλάνη) είμαι υποχρεωμένη να δηλώσω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Αυτο πιστεύω ότι επιβάλλει στοιχειώδης σεβασμός στους συμπολίτες μου που με εμπιστευτηκαν και με στήριξαν όλα αυτά χρονια.

Ταυτοχρονα δηλωνω ότι θα είμαι όπως παντα παρούσα να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση το καλύτερο για την πόλη που αγαπώ, με όλους αυτούς που μόχθησαν και μοχθούν για το καλο της Αγίας Βαρβαρας.

Και με αυτές τις θέσεις θα παλέψω και πάλι.

Με εκτίμηση
Σοφία Κοσμίδου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγίας Βαρβάρας.