Ο κ. Φράγκου και επίσημα ανεξάρτητος – Ο κ. Καπλάνης άφωνος – Ο κ. Σαρόπουλος βρέθηκε με μια αγκαλιά “καφτές πατάτες”

Και επισήμως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Φράγκου δεν ανήκει πλέον στην παράταξη του κ. Καπλάνη, αφού μετά την παραίτησή του από αυτήν, ακολούθησε και η επίσημη γνωστοποίηση της ανεξαρτητοποίησής του, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Η εφημερίδα μας είχε δημοσιεύσει προ ημερών όλα αυτά τα γεγονότα, όπως και την επισήμανση πως θα υπάρξουν κι άλλες διαρροές και πλέον στην παράταξη δεν θα απομείνουν παρά ελάχιστοι, οι οποίοι πιθανόν να ακολουθήσουν το νέο σχήμα που θα αντικαταστήσει την “ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” και ακόμα λιγότεροι από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που θα βάλουν ξανά υποψηφιότητα με τη μεταλλαγή σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζεται υπό την σκιά αυτών των γεγονότων.

Η αποχώρηση Καπλάνη, για να θέσει υποψηφιότητα στην Γορτυνία, με τον τρόπο που έγινε, δημιούργησε δυσάρεστες καταστάσεις στους κόλπους της παράταξής του και πλέον αυτές δεν είναι κρυφές, αλλά δημοσίως εκφραζόμενες παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις, όσο ο τ. δήμαρχος δεν εξηγεί, όπως έχει ηθική υποχρέωση να πράξει, το γιατί, στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε για ένα καλύτερο αύριο αυτής της πόλης.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και ατέλειωτα και αυτό δεν είναι το καλύτερο για την υστεροφημία του, όσον αφορά την πολιτική παρουσία του στην πόλη μας.

Φυσικά δεν θα υποδείξει κανένας στον κ. Καπλάνη το τι θα πράξει, αλλά και εκείνος όμως δεν πρέπει να εκπλήσσεται με όσα ακούγονται, αφού επέλεξε το δρόμο να αγνοεί τους συμπολίτες μας που τον στήριξαν αυτά τα χρόνια, αφού αποφεύγει να τους ευχαριστήσει τουλάχιστον με μια ανοικτή επιστολή και να τους εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να πολιτευτεί στην Αρκαδία, γυρίζοντας τους, τις πλάτες του επιδεικτικά.

Επιπλέον η στάση του και οι μεθοδεύσεις του, δεν βοηθούν και τον κ. Κωνσταντίνο Σαρόπουλο, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του νέου σχήματος, αφού αντί πολιτικά ορθής διαχείρισης της κατάστασης και μεταβίβασης της ηγεσίας, ο τ. δήμαρχος παραδίδει σε εκείνον μια παράταξη αλληλοσπαρασσόμενη από τις επιλογές του και τις αποφάσεις του.

Έτσι αντί ο νέος επικεφαλής να χαράσσει με τους συνεργάτες του τα σχέδια του για ελπιδοφόρα συμμετοχή του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και να προσεγγίζει νέα πρόσωπα που θα εμπλουτίσουν την “μαγιά” που επρόκειτο να “παραλάβει”, θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να συγκρατήσει τις δυνάμεις μιας παράταξης που πλέον μέλη και στελέχη της είναι απογοητευμένα, παραιτούμενα, ανεξαρτητοποιούμενα και καταγγέλλοντα.

Δηλαδή παραλαμβάνει μια παράταξη που δεν απέχει πολύ από μια αγκαλιά “καυτές Πατάτες”…

Από τα παραπάνω βεβαίως δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανένας: “ΠΟΙΟΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ “ΔΩΡΟ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ”…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ